Når mandage overrasker

yupyup

Til dette indlæg får I lige et super akavet selfie, som jeg tog i køkkenet i morges – havde bare totalt optur over vejret :)

Det er første gang i langt tid, hvor jeg rent faktisk har følt noget andet end had til mandage. I morges vågnede jeg med et smil på læben, og en glad følelse i kroppen. Udenfor havde solens morgenstråler allerede slået i gennem, og den blå himmel var ved at tage form. Mens jeg stod op og gjorde mig klar til skolen, blev lyset endnu stærkere og himlen dobbelt så blå. På vej til skolen svedte jeg i min store vinterjakke og det store bordeaux-farvede halstørklæde, som jeg dog havde iført mig selv – lidt fornuftig skal man jo være, host.

Ovre i skolen blev der lagt ud med et helt modul matematik (jeg ved det, matematik en mandag morgen er = vi KAN ikke lave noget, der er for tidligt på dagen og ugen til, at vores hjerner kan fungere optimalt).
Efter matematiktimen var det tid til et modul historie, men her havde vi vikar. Et par af mine veninder og jeg sad derfor udenfor i solen og nød det varme forårs-vejr. Til slut i timen kom en fra kontoret med den bedste nyhed: vi havde fri resten af dagen. So yes, fri kl. 11:35 er lige til at holde ud på en mandag :)

Vel hjemme smed jeg den sandwich, som min frokost i skolen skulle havde bestået af ind i køleskabet. Den blev erstattet med en gang pasta, der findes simpelthen ikke noget bedre end pasta til frokost! Dog formåede jeg at brænde mig på den vanddamp, som jo helt naturligt stiger op fra gryden hele TO gange! Flot Mie.

Senere skal jeg mødes med min dejlige mor i København, hvorefter vi tager et smut ned af Strøget. Så hyggeligt!

finally

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *