Back on track!

IMG_5033

Så er jeg back on track. Havde lige en uges terminsprøver for to uger siden som jeg skulle igennem, også var der bare intet overskud tilovers. Det gik forøvrigt rigtig godt, bedre en forventet (:

Lige efter den sidste terminsprøve sluttede, tog min familie og jeg på skiferie. Så dejligt at komme væk fra det hele, og bare kunne lade alle tanker fra skole, pligter og sure ting forsvinde for en stund.

Vi tog traditionen tro til den østrigske by Wagrain. Det var 11 gang i træk der, så den by har en helt speciel plads i mit hjerte. Hvis I står og gerne vil på skiferie men ikke ved hvor, så vil jeg anbefale Wagrain. Skøn by, skønne pister, lækre restauranter og søde mennesker.

Det var en rigtig dejlig uge i godt selskab, da vi var 14 mennesker afsted sammen – både venner og familie.
At stå på ski er noget der tiltaler mig helt enormt meget, og jeg føler mig i en tilstand af glæde og urørlighed når jeg suser ned ad pisterne.
Jeg elsker følelsen af den kolde luft der rammer min hud, og suset i maven når det går lidt for hurtigt. At stå på ski giver et kick, og jeg føler mig frisk og klar i hovedet.

Jeg kom så hjem i går, og hold da op – det er jo mother fucking hårdt. At komme hjem til et dansk snedægget landskab med minusgradder, stod ikke lige øverst på min ønskeseddel. Sne hører bare ikke til i Danmark men i fx Østrig, der kan man jo bruge det til noget.

Nu vil jeg krydse fingre for et lidt lunere vejr!

Xoxo

Mie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

True words