Lækker fredag

Shopping & The Hunger Games: Catching Fire

Hvor er det bare dejligt med weekend. Den er godt nok og så velfortjent for mit vedkommende. Sådan en projekt-motherfucker-opgave dræner altså energien fuldstændigt!

I eftermiddags var hele familien (mine forældre, brødre og jeg) et smut til København – og hvad skyldes mon anledningen, at DRENGENE indvilgede i at tage ud og shoppe? Jo, det var selvfølgelig ikke hvilke som helst butikker vi aflagde besøg, men totalt overkilled ski/snowboard butikker. Der blev set på lidt af det hele, og jeg fik skam også købt noget. Men det får I at se en anden gang.

Her til aften skulle vi rigtig have været ovre hos nogle venner, men da de ringede og meldte sig syge, måtte vi finde på noget andet. Derfor tog vi i biografen og så The Hunger Game: Catching Fire, og hold da lige helt op hvor er jeg imponeret! Jeg læste alle tre bøger sidste år, men det gjorde skam ingenting. Det var nærmere en fordel!
Filmen var god og intens hele vejen i gennem, med flot location og fantastiske (og good looking) skuespillere, specielt på den mandlige side. Pointerer det bare.
Helt bestemt en film man bør se uanset køn og alder. Dog bør man lige se 1’eren først, for at kunne følge med og forstå handlingen.

Hav en fortsat god lørdag derude! Selv vil jeg sætte mig, og se en god serie jeg har optaget. En dejlig afslutning på en dejlig dag.

hunger-games-catching-fire-poster-banner-1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækker fredag