Cardigan inspiration

Snart jul!

To dage til juleaften, kan I tro det? Jeg kan i hvert fald ikke. December er gået så hurtigt, og honestly er jeg slet ikke klar til the night of the year endnu. Der er stadig gaver der skal købes, et juletræ der skal pyntes og tusind andre ting der også mangler at blive gjort.
Men vi skal nok nå det, os alle sammen. For julen er hjerternes og glædens tid, og aldrig har jeg oplevet, at tingene ikke er blevet nået tids nok. Heldigvis da.

Men samtidig tænker jeg også på, hvordan det kan være, at julen er blevet kørt sådan op. At stress er en faktor i forhold til julen – julestress som vi så fint kalder det. Hvorfor skal der skal så meget mad, gaver og pynt til for, at det kan blive “rigtig” jul?
Men jeg elsker det jo selv. Et bord der bugner af lækkerier i alle afskygninger, et juletræ med så mange pakker under, at de nederste grene er blevet skåret væk. Det er jo også sådan, at julen skal være i mit hoved. Når vi når juleaften, så glemmer vi den stress der har fuldt os gennem december. Frustrationen over ikke at kunne finde den perfekte gave, og irritationen over, at julemaden ikke laver sig selv er pist væk.

I morgen, lillejuleaftensdag, skal det hele endeligt være færdigt. I morgen er det dommedag i de danske butikker, for der kommer jo “pludselig” nogle dage, hvor vi ikke kan købe ind. Avs, den er ikke god tænker mange: “Så lad os hellere købe et helt lager af alt muligt, som vi alligevel ikke kan nå at få spist. Det ville jo være frygteligt hvis vi manglede noget og en anelse pinligt”.

En lille tankestrøm herfra, og et jule-selfie. Glædelig 4. advent!

metoblog

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cardigan inspiration